Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Példa cím
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

Bemutató kertünkben hatalmas egybefüggő felületen lehet megtekinteni általunk készített díszköveinket, hogy az elképzelés és a valóság találkozzon a tervezésnél és mindezt több mint 40 színben. A feltüntetett árak 1m2-re és bruttóban értendők !!! A fényképminőség nem adja vissza teljesen a díszkő színét mert élőben sokkal szebbek, élénkebbek a színek, vonalvezetések. 

Referencia és Videók linken megnézhetők a díszköveink amiből ötleteket nyerhetnek és láthatják a végleges látványt, így is segítve a tökéletes választást !!!​ A díszburkolat szakszerű felrakásáról a hasznos linken segítséget nyújtunk a megfelelő anyagválasztás végett, hogy ne lehessen hibázni.


Több éve készítjük saját egyedi díszköveinket 


2D jelentése : A falburkolónak két árnyalata van sötétebb és világosabb vagyis a falburkoló felrakásnál eldönthetjük, hogy világosabb legyen a falburkolat színe vagy sötétebb. Egyszerűen csak meg kell fordítani a díszkövet és átváltott egy másik árnyalatra. A lényeg, hogy mindig kövessük a nekünk tetsző árnyalatot

Falburkoló jellemzői : anyaga speciális beton, fagyálló, fugamentes, váltakozó szabálytalan sziklahatás eltérő sziklamintákkal, kültérre és beltérre egyaránt, egyedi színvilág, kedvező gyártói ár, rendkívül tartós..


                                                                        A falborkolók színéről bővebb információ a képre kattintva található meg.


 Setenil "Z" Stone : 46 cm x 9,5 cm x 0,5-2,5 cm - szállításkor maximum 18m2 van 1db raklapon


                                                                        A falburkolók színéről bővebb információ a képre kattintva található meg.

Manarola Stone : 48 cm x 12,5 cm x 0,5-2,5 cm - szállításkor maximum 20m2 van 1db raklapon.


                      Arizona Stone : 48 cm x 14.5 cm x 1,5-2 cm