Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Példa cím
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

Díszkő bemutató kertünkben hatalmas egybefüggő felületen lehet megtekinteni általunk gyártott, falburkoló díszköveinket, hogy az elképzelés és a valóság találkozzon a tervezésnél és mindezt 40 m2-en közel 40 színben. A feltüntetett árak 1m2-re és bruttóban értendők !!! A fényképminőség nem adja vissza teljesen a díszkő színét mert élőben sokkal szebbek, élénkebbek a színek, vonalvezetések. 

Referencia és Videók linken megnézhetők a kigyártott díszköveink és kivitelezéseink amiből ötleteket nyerhetnek és láthatják a végleges látványt, így is segítve a tökéletes választást !!!​ Falburkoló szakszerű felrakásáról a hasznos linken segítséget nyújtunk a megfelelő anyagválasztás végett, hogy ne lehessen hibázni.


Több éve gyártjuk és rakjuk profi csapatunkkal saját egyedi falburkolóinkat 


2D jelentése : A falburkoló díszkőnek két árnyalata sötétebb és világosabb vagyis a díszkő felrakásnál eldönthetjük, hogy világosabb legyen a díszkő színe vagy sötétebb árnyalatú. Egyszerűen csak meg kell fordítani a díszkövet és átváltott egy másik árnyalatra. A lényeg, hogy mindig kövessük a nekünk tetsző árnyalatot

Díszkövek jellemzői : anyaga speciális beton, fagyálló, fugamentes, váltakozó szabálytalan sziklahatás eltérő sziklamintákkal, kültérre és beltérre egyaránt, egyedi színvilág, kedvező gyártói ár, rendkívül tartós..


                                                                        A falburkoló színéről bővebb információ a képre kattintva található meg.


 Setenil "Z" Stone : 0,51m2/doboz - 12 db/doboz - Falburkoló méret : 46 cm x 9.5 cm x 0,5-3 cm


                                                                        A falburkoló színéről bővebb információ a képre kattintva található meg.

Manarola Stone : 0,50m2/doboz - 8db/doboz - Falburkoló méret : 48,5 cm x 12,5 cm x 1-2,5cm


                      Arizona Stone : 0,50m2/doboz - 7 db/doboz - Falburkoló méret : 48 cm x 14.5 cm x 0.5 cm-2 cm