Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

Rusztikus tipegők - Kerti padok - fahatású járdalapok 


Tavaszi köszöntő : Ha a kertben jól esik a séta annak fele se tréfa lépjen famintás járdalapra még ma :)

Fatörzs mintás tipegő 67 cm

A kerti tipegőinket, padokat és sziklás  kerti kiegészítőinket betonból készítjük és anyagában színezzük. Szállítási díjakról egyeztetés szükséges a súly miatt...Minden esetben megrendelésre gyártunk ezért kérjük érdeklődjenek az esetleges készleten lévő termékek végett. Köszönjük.


Kerti tipegők, padok, járdalapok, kerti kiegészítőinket betonból készítjük és anyagában színezzük.

A fatörzshatást élethűre gyártottuk mint színben és formában is egyaránt. Óriás fahatású járdalapjaink méreteiben előfordulhat méreteltérés, mint hosszban és szélességben is. Minden évben az újdonságokon dolgozunk és a vásárlók igényeit felmérve folyamatosan fejlesszük kerti termékeinket, hogy a legszebb kerti kiegészítők kerüljenek a környezetbe... Római Antik kör termékünk közterek patinás dísze is lehet. Térkő közé is beilleszthető a hozzá gyártott idomokkal amitől folytatólagosan lehet térkövezni.

A kerti pad és a  fatörzs tipegőink egyedi speciális technológiával készítjük és tartósan bírja a kültéri viszontakságokat legyen szó télről vagy nyárról. A kerti tipegőket célszerű besüllyeszteni síkban a talajjal így a fűnyírást gondtalanul végezhetjük. Ajánlott kerti utak, sziklakertek, medence köré de kizárólag gyalogos forgalomra. A járdalapok vastagságában minimális ( +- 1-2mm ) méreteltérés megengedett.