Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

LMS Betonkerítés gyártás - telepítés - szállítás 8 LMS betonkerítés !!! Betonkerítés elemeink 25cm magasak és 35 Kg, extra vastag 15x14cm-es sziklamintás oszlopokkal !!! így a telepítést 2 ember elvégezheti könnyedén, ellenben a piacon lévő közel 80-100 kilós elemekhez képest. Természetesen telepítjük is a kerítést. Nincs szükség sávalapra csak az oszlopok kerűlnek betonozásra 80 cm mélyen, de kérhető egyedi igények szerint is a betonozás, akár sávalapot is készítünk a megrendelő igényeihez mérten és az esetleges  talajviszonyok tekintetében. A kerítés oszlopok amiket gyártunk közel a legvastagabbak (15cmx14cm). Mi a hosszútávú tartósságra tettük le a voksunkat így előnyt élvez a gyártásban a minőség és nem a mennyiség. Technológiánkkal magasabb szintre emeljük a minőséget és az erősséget, figyelembe véve az időjárás viszontagságait és a hosszútávú befektetést, bizalmat a megrendelők részéről. Egy oldalt mintás kerítést gyártunk. A betonkerítések alkalmasak virágágyásnak és akár támfalnak is, csak a képzelet szab határokat.


 LMS BETONKERÍTÉS GYÁRTÁS - TELEPÍTÉS

- sziklamintás kerítés betét : 200x25x4,5 cm súlya: 35 kg !!!

- sziklamintás oszlop (H oszlop-Végzáró oszlop): 280x15x14 cm erősített vastagságú !!!

- sziklamintás sarokoszlop : 280x15x14 cm

- sziklamintás hosszú fedlap (kerítés tetejére lezárás) : 193x16x6 cm 

- sziklamintás oszlop fedlap (oszlop lezárás) : 16x16x5 cm

- oszlop tengelytáv telepítéskor : 208 cm

- kerítés magassága: 1-2 méterig

A betonkerítés árajánlat nem tartalmazza a kiegészítőket csak az oszlop és elem árakat, külön vásárolható meg a sziklás hosszú záró elem és az oszlop fedlapok, ezért árajánlatkéréskor kérjük jelezni ha szükség van a kiegészítő záró fedlapokra is. Az új betonkerítés építése előtt, csak plusz költség ellenében végezzük el a régi kerítés bontását...Megértésüket köszönjük...


                                Betonkerítés színezése mintás oldal


KAPUK KÉSZÍTÉSE

Vállalunk kapuk készítését egyedi igények szerint. Betonkerítés telepítésnél a kapunyílásoknál legyen az kiskapu vagy nagykapu ( toló, úszó, esetleg kétszárnyú kapu ) egybe kerül lebetonozásra a betonkerítés oszlop a vasoszloppal, amihez rögzítve lesz a görgő, vagy kapuzsanér. A kapu nyílásnál mivel két oszlop lesz betonozva nagyobb pontalap kerül betonozásra megerősítésként, hisz figyelembe kell venni a széllőkéseket ha a kapu teljesen zárt lesz. Pontos méretet minden esetben a betonkerítés telepítése után tudunk venni. Árajánlatot előre csak hozzávetőlegesen tudunk adni, figyelembe véve a vas piaci árának mozgása miatt.


Betonkerítés hátoldalát vállaljuk új tecnológiás, szórt színezéssel, nemesvakolat alapanyaggal bármilyen színben. 


Ötletek a nagyvilágból és saját gyártású kerítéseinkből egy kis ízelítő, hogy segítsük az elképzelést