Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

LMS Betonkerítés gyártás Békéscsaba 


Új generációs extrém erősítésű betonelemek.

ÚJ fejezet a betonnak. Az új technológia végett az alkalmazásunk a gyártásban korróziómentes anyagot képez a betonkeverékben és ez a mechanizmus növeli a beton tartósságát, erősségét és élettartalmát. Könnyebb az acélnál és nem rozsdásodik. A fajlagos húzószilárdság tekintetében az acélt 2-3 szorosan felülmúlja. 9x könnyebb, 3x erősebb és nem korrodál mint a vas. A betonnal való jobb tapadás érdekében a felület spirálisan tekert kevlárszállal és homokszórt felületűtel van ellátva.  


8 LMS betonkerítés !!! Betonkerítés elemeink 25cm magasak és 33 Kg !!! így a telepítést 2 ember elvégezheti könnyedén, ellenben a piacon lévő közel 80-100 kilós elemekhez képest. Természetesen telepítjük is a kerítést. Nincs szükség sávalapra csak az oszlopok kerűlnek betonozásra 80 cm mélyen, de kérhető egyedi igények szerint is a betonozás, akár sávalapot is készítünk a megrendelő igényeihez mérten és az esetleges  talajviszonyok tekintetében. Kerítés elemeink mindkét oldalt 4 cm-re nyúlnak be az oszlopba, hogy stabilabb tartása legyen !!! Mi a hosszútávú tartósságra tettük le a voksunkat így előnyt élvez a gyártásban a minőség és nem a mennyiség. Technológiánkkal magasabb szintre emeljük a minőséget és az erősséget, figyelembe véve az időjárás viszontagságait és a hosszútávú befektetést, bizalmat a megrendelők részéről. Egy oldalt mintás kerítést gyártunk. A betonkerítések alkalmasak virágágyásnak és akár támfalnak is, csak a képzelet szab határokat.


 LMS BETONKERÍTÉS GYÁRTÁS

- sziklamintás kerítés betét : 200x25x4,5 cm súlya: 33 kg !!!

- sziklás oszlop (H oszlop-Végzáró oszlop): 280x15x14 cm

- sziklamintás sarokoszlop : 280x15x14 cm

- sziklamintás hosszú fedlap (kerítés tetejére lezárás) : 192x16x6 cm 

- sziklamintás oszlop fedlap (oszlop lezárás) : 15x15x5 cm

- oszlop tengelytáv : 208 cm

- kerítés magassága: 1-2 méterig


Betonkerítés telepítési javaslat

Betonkerítés színezése mintás oldal

LMS BETONKERÍTÉS TELEPÍTÉS

A betonkerítés telepítés nem egyszerű feladat hisz a piacon lévő kerítés elemek súlya közel 100 kg ami több embert igényel,ellenben a mi kerítés elemeink csak 33 kg Telepítéshez (Cement+Sódert esetleg zártszelvényt a kapu nyílásokhoz ) minden esetben a megrendelőnek kell biztosítani a helyszínen a többi ehhez szükséges gépeket, szerszámokat mi visszük. Betonkerítés telepítési árajánlatunk nem tartalmazza a régi kerítés bontását, esetleges telepítési akadályokat. Kapuknál a pontalap min: 40x80cm legyen, mert egybe lesz betonozva 1db kaputartó vasoszlop a betonkerítés oszloppal, így kiküszöbőlve az esetleges mozgást a kapu súlya miatt. A Kivitelezési segédletként egy cég betonkerítés telepítési javaslatát is közzé tesszük, hogy egyszerűbben átlehessen látni a folyamatot amit javaslunk, hisz ekkor fekszik fel teljes terjedelmében az alsó kerítéselem az oszlop nútba. A termékek közötti felületi, minimális méreteltérés és szín különbségek elkerülhetetlenek a beton mechanikus hatásai végett, ez azonban nem befolyásolja a betontermékeink használhatóságát ezért reklamációt mint ok nem fogadjuk el. Az elemek helytelen tárolása (törés, repedés) és helytelen szállítása miatt garancia nem érvényesíthető. Telephelyünről a szerződött partnerünk kizárólag tökéletes elemeket szállít ki a megrendelőknek. Szállítási díj minden esetben egyedi árképzéses. BETONKERÍTÉS SZÍNEZÉS : Utólag festhető a kerítés de minden esetben a festés előtt mélyalapozó használata kötelező és 24 óra száradás után már festhetjük is. További tanácsokért, ötletekért állunk a megrendelőink segítségére.


Betonkerítés hátoldalát vállaljuk új tecnológiás, szórt színezéssel, nemesvakolat alapanyaggal bármilyen színben. 


KAPUK KÉSZÍTÉSE

Vállalunk kapuk készítését egyedi igények szerint. Betonkerítés telepítésnél a kapunyílásoknál legyen az kiskapu vagy nagykapu ( toló, úszó, esetleg kétszárnyú kapu ) egybe kerül lebetonozásra a betonkerítés oszlop a vasoszloppal, amihez rögzítve lesz a görgő, vagy kapuzsanér. A kapu nyílásnál mivel két oszlop lesz betonozva nagyobb pontalap kerül betonozásra megerősítésként, hisz figyelembe kell venni a széllőkéseket ha a kapu teljesen zárt lesz. Pontos méretet minden esetben a betonkerítés telepítése után tudunk venni. Árajánlatot előre csak hozzávetőlegesen tudunk adni, figyelembe véve a vas piaci árának mozgása miatt.


Ötletek a nagyvilágból, hogy segítsük az elképzelést