Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

LMS Betonkerítés gyártás Békéscsaba 8 LMS betonkerítés !!! Betonkerítés elemeink 25cm magasak és 35 Kg, extra vastag 15x14cm-es sziklamintás oszlopokkal !!! így a telepítést 2 ember elvégezheti könnyedén, ellenben a piacon lévő közel 80-100 kilós elemekhez képest. Természetesen telepítjük is a kerítést. Nincs szükség sávalapra csak az oszlopok kerűlnek betonozásra 80 cm mélyen, de kérhető egyedi igények szerint is a betonozás, akár sávalapot is készítünk a megrendelő igényeihez mérten és az esetleges  talajviszonyok tekintetében. A kerítés oszlopok amiket gyártunk közel a legvastagabbak (15cmx14cm). Mi a hosszútávú tartósságra tettük le a voksunkat így előnyt élvez a gyártásban a minőség és nem a mennyiség. Technológiánkkal magasabb szintre emeljük a minőséget és az erősséget, figyelembe véve az időjárás viszontagságait és a hosszútávú befektetést, bizalmat a megrendelők részéről. Egy oldalt mintás kerítést gyártunk. A betonkerítések alkalmasak virágágyásnak és akár támfalnak is, csak a képzelet szab határokat.


 LMS BETONKERÍTÉS GYÁRTÁS

- sziklamintás kerítés betét : 200x25x4,5 cm súlya: 35 kg !!!

- sziklamintás oszlop (H oszlop-Végzáró oszlop): 280x15x14 cm erősített vastagságú !!!

- sziklamintás sarokoszlop : 280x15x14 cm

- sziklamintás hosszú fedlap (kerítés tetejére lezárás) : 193x16x6 cm 

- sziklamintás oszlop fedlap (oszlop lezárás) : 16x16x5 cm

- oszlop tengelytáv telepítéskor : 208 cm

- kerítés magassága: 1-2 méterig

A betonkerítés árajánlat nem tartalmazza a kiegészítőket csak az oszlop és elem árakat, külön vásárolható meg a sziklás hosszú záró elem és az oszlop fedlapok, ezért árajánlatkéréskor kérjük jelezni ha szükség van a kiegészítő záró fedlapokra is. Köszönjük...


Betonkerítés telepítési javaslat

Betonkerítés színezése mintás oldal


Betonkerítés hátoldalát vállaljuk új tecnológiás, szórt színezéssel, nemesvakolat alapanyaggal bármilyen színben. 


KAPUK KÉSZÍTÉSE

Vállalunk kapuk készítését egyedi igények szerint. Betonkerítés telepítésnél a kapunyílásoknál legyen az kiskapu vagy nagykapu ( toló, úszó, esetleg kétszárnyú kapu ) egybe kerül lebetonozásra a betonkerítés oszlop a vasoszloppal, amihez rögzítve lesz a görgő, vagy kapuzsanér. A kapu nyílásnál mivel két oszlop lesz betonozva nagyobb pontalap kerül betonozásra megerősítésként, hisz figyelembe kell venni a széllőkéseket ha a kapu teljesen zárt lesz. Pontos méretet minden esetben a betonkerítés telepítése után tudunk venni. Árajánlatot előre csak hozzávetőlegesen tudunk adni, figyelembe véve a vas piaci árának mozgása miatt.


Ötletek a nagyvilágból és saját gyártású kerítéseinkből egy kis ízelítő, hogy segítsük az elképzelést