Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma Kert - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

Rusztikus tipegők - Kerti padok - fahatású járdalapok 


Tavaszi köszöntő : Ha a kertben jól esik a séta, annak fele se tréfa, lépjen famintás járdalapra még ma :)

Famintás bézs járdalapok
Fahatású járdalap
Fahatású járdalap
Fatörzs mintás tipegő 67 cm
Félhold járdalap
Kerti pad

A kerti tipegőinket, padokat és sziklás  kerti kiegészítőinket betonból készítjük és anyagában színezzük. Szállítási díjakról egyeztetés szükséges a súly miatt...Minden esetben megrendelésre gyártunk ezért kérjük érdeklődjenek az esetleges készleten lévő termékek végett. Köszönjük.


Szállítás hetente, országosan. Ha egy adott környékre nincs elegendő rendelés, akkor nem indul el a szállítás arra a környékre. Rendelés előtt kérjük egyeztessen email-en vagy telefonon a szállítási díjakról és a szállítás időpontjáról.. Megértésüket köszönjük. 


Kerti tipegők, padok, járdalapok, kerti kiegészítőinket betonból készítjük és anyagában színezzük.

A fatörzshatást élethűre gyártottuk mint színben és formában is egyaránt. Óriás fahatású járdalapjaink méreteiben előfordulhat méreteltérés, mint hosszban és szélességben is. Minden évben az újdonságokon dolgozunk és a vásárlók igényeit felmérve folyamatosan fejlesszük kerti termékeinket, hogy a legszebb kerti kiegészítők kerüljenek a környezetbe...

A járdalapok impregnálását javasoljuk, ha tűző napon lesz elhelyezve a járdalap, hisz az UV sugárzás ellen más nem véd és így lesz hosszútávon tartós és szép az antikolt szín. Árnyékos helyen nem szükséges az impregnálás.

A kerti pad és a  fatörzs tipegőink egyedi speciális technológiával készítjük és tartósan bírja a kültéri viszontakságokat legyen szó télről vagy nyárról. A kerti tipegőket célszerű besüllyeszteni síkban a talajjal így a fűnyírást gondtalanul végezhetjük. Ajánlott kerti utak, sziklakertek, medence köré de kizárólag gyalogos forgalomra. A járdalapok vastagságában minimális ( +- 1-2mm ) méreteltérés megengedett.

Mészkivirágzás: ha a  betontermékeken világos foltok vagy szürke fátyolszerű képződmények jelennek meg, az ún. mészkivirágzások. Ez műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat, mivel a kivirágzást okozó vegyületeket, a beton alapanyagai tartalmazhatják, valamint az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba.Ez a folyamat idővel a kapillárisok elzáródásához vezet, így a kicsapódás leggyakrabban magától megszűnik.Az árváltoztatás jogát fenntartjuk a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.