Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma Kert - Életre Kelt  Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

TOTEM STONE KERTI KÚT 


Totem Stone termékek felhasználása korlátlan...Kerítés pillér,betonozható tartó oszlopnak,kerti csap köré építhető, virágtartónak vagyis korlátlan kreativitást-fantáziát teremtettünk a Totem Stone termékekkel. A kerti kút 3db ( 34x25cm-es ) Totem Stone elemből áll össze + 1db fedlap. A kerti csapnak 40mm-es lyukat alakítunk ki gyártás közben, hogy kényelmesen lehessen rögzíteni a csapot a megrendelőnek (takaró rózsa ajánlott).A Totem Stone kerti kutat elemekben adjuk át minden esetben. Lehet kérni több csap kiállást az oszlop bármelyik oldalára,magasságába de ezt kérjük vásárlás előtt jelezni. A kerti csapok nem tartozékai a kerti kutaknak.

Fahatású falikút kerti csap kiállása talajtól mérve: 83cm.

Totem Stone kerti kút talpazattal mért csap kiállása: 90cm.

Ajánlott az elemeket TYTAN vagy Mester építési ragasztóval esetleg csemperagasztóval összeilleszteni...Az otthoni egymásra rakás, összeillesztés, rögzítés csaptelep felszerelése a megrendelő feladata. A csaptelep dekoráció az árat nem tartalmazza. 


Szállítás hetente, országosan. Ha egy adott környékre nincs elegendő rendelés, akkor nem indul el a szállítás arra a környékre. Rendelés előtt kérjük egyeztessen email-en vagy telefonon a szállítási díjakról és a szállítás időpontjáról.. Megértésüket köszönjük. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.