Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma Kert - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

LMS Betonkerítés gyártás - telepítés - szállítás   


8 LMS betonkerítés !!! Betonkerítés elemeink 25cm magasak és 35 Kg, extra vastag 15x14cm-es sziklamintás oszlopokkal !!! így a telepítést 2 ember elvégezheti könnyedén, ellenben a piacon lévő közel 80-100 kilós elemekhez képest. Nincs szükség sávalapra csak az oszlopok lesznek betonozva 80 cm mélyen, de kérhető egyedi, akár sávalap is a megrendelő igényeihez mérten, és az esetleges  talajviszonyok tekintetében. A kerítés oszlopok amiket gyártunk közel a legvastagabbak (15cmx14cm).

Mi a hosszútávú tartósságra tettük le a voksunkat így előnyt élvez a gyártásban a minőség és nem a mennyiség.

A betonkerítés telepítést végző alvállalkozóink, 100%-os elégedettségi visszajelzéssel rendelkeznek és nagy figyelmet fordítanak minden egyes kerítés telepítésre. Előfordulhat, hogy nem tudnak minden kerítést elvállalni, mert a jó munkához idő kell, de így tudják tartani a minőségi telepítést.

Technológiánkkal, magasabb szintre emeljük a felületi minőséget és az erősséget, figyelembe véve a hosszútávú befektetést, bizalmat a megrendelőink részéről. Egy oldalt mintás kerítést gyártunk.


A sziklamintás és a sima betonkerítés oszlopok közötti különbséget szemléltetjük az alábbi képeken, hogy kerítés építésnél szerintünk miért érdemes a vastagabb sziklamintás oszlopot választani a hosszútávú tartósság érdekében. 


 LMS BETONKERÍTÉS GYÁRTÁS


- sziklamintás kerítés betét : 200x25x4,5 cm súlya: 35 kg !!!

- sziklamintás oszlop : 275-285x15x14 cm erősített vastagságú !!!

- sziklamintás hosszú fedlap (kerítéselem tetejére lezárás) : 193x16x6 cm 

- sziklamintás oszlop fedlap (oszlop lezárás) : 16x16x5 cm

- oszlop tengelytáv telepítéskor : 208 cm

- kerítés magassága: 2 méterig


BETONKERÍTÉS TELEPÍTÉS

Telepítési díj nem tartalmazza az anyagköltséget :  cement+sóder+esetleges vasoszlopokat a kapu nyílásokhoz.Természetesen erről  a telepítő csapat gondoskodik, hogy a helyszínen legyen telepítéskor. De van amikor a megrendelő nem kér telepítést, mert megoldja saját maga. Attól a betonkerítésre van garancia !!!

A lenti fájlban letölthető egy kérdőív a telepítésről, amit küldjön el részünkre email-en, véleményével, észrevételével, hogy mindíg visszajelzést kapjunk. Köszönjük.


        Betonkerítés színezése ipari technológiával. Anyag+munkadíj: 2900.-/m2                                                                             Betonkerítés telepítés


KAPUK KÉSZÍTÉSE - Kapu elektronika - Lakatos munkák

Vállalunk kapuk készítését, egyedi igények szerint. Betonkerítés telepítésnél a kapunyílásoknál, legyen az kiskapu vagy nagykapu ( toló, úszó, esetleg kétszárnyú kapu ) egybe kerül lebetonozásra a betonkerítés oszlop a vasoszloppal, amihez rögzítve lesz a görgő, vagy kapuzsanér. A kapu nyílásnál mivel két oszlop lesz betonozva nagyobb pontalap kerül betonozásra megerősítésként, hisz figyelembe kell venni a széllőkéseket, ha a kapu teljesen zárt lesz. Pontos méretet minden esetben a betonkerítés telepítése után tudunk venni. Árajánlatot előre csak hozzávetőlegesen tudunk adni, figyelembe véve a vas piaci árának mozgását. Kapuink kizárólag 3-as falvastagságú zártszelvényekből készülnek !!!Az árváltoztatás jogát fenntartjuk a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.