Sziklaforma-Stoneform
​www.sziklaforma.hu
Sziklaforma Kert - Életre Kelt Valóság
     Sziklaforma - Stoneform - Életre Kelt Valóság

LMS Betonkerítés gyártás - telepítés - szállítás   


8 LMS betonkerítés !!! Betonkerítés elemeink 25cm magasak és 35 Kg, extra vastag 15x14cm-es sziklamintás oszlopokkal !!! így a telepítést 2 ember elvégezheti könnyedén, ellenben a piacon lévő közel 80-100 kilós elemekhez képest. Nincs szükség sávalapra csak az oszlopok lesznek betonozva 80 cm mélyen, de kérhető egyedi, akár sávalap is a megrendelő igényeihez mérten és az esetleges  talajviszonyok tekintetében. A kerítés oszlopok amiket gyártunk közel a legvastagabbak (15cmx14cm). Mi a hosszútávú tartósságra tettük le a voksunkat így előnyt élvez a gyártásban a minőség és nem a mennyiség. Telepítő csapatunk 100%-os elégedettségi mutatóval rendelkezik, ezért nagy figyelmet fordítunk minden egyes kerítés telepítésre. Előfordulhat, hogy nem tudunk minden kerítést elvállalni, mert a jó munkához idő kell, de így tudjuk tartani a minőségi gyártást és telepítést !!! 

Technológiánkkal magasabb szintre emeljük a minőséget és az erősséget, figyelembe véve a hosszútávú befektetést, bizalmat a megrendelőink részéről. Egy oldalt mintás kerítést gyártunk.

Betonkerítést gépi színezéssel a helyszínen színezzük.


A sziklamintás és a sima betonkerítés oszlopok közti különbséget szemléltetjük az alábbi képeken, hogy kerítés építésnél szerintünk miért érdemes a vastagabb sziklamintás oszlopot választani a hosszútávú tartósság érdekében. 


 LMS BETONKERÍTÉS GYÁRTÁS - TELEPÍTÉS


- sziklamintás kerítés betét : 200x25x4,5 cm súlya: 35 kg !!!

- sziklamintás oszlop : 275-285x15x14 cm erősített vastagságú !!!

- sziklamintás hosszú fedlap (kerítéselem tetejére lezárás) : 193x16x6 cm 

- sziklamintás oszlop fedlap (oszlop lezárás) : 16x16x5 cm

- oszlop tengelytáv telepítéskor : 208 cm

- kerítés magassága: 2 méterig


A betonkerítés árajánlat nem tartalmazza a kiegészítőket csak az oszlop és elem árakat, külön vásárolható meg a sziklás hosszú záró elem és az oszlop fedlapok, ezért árajánlatkéréskor kérjük jelezni ha szükség van a kiegészítő záró fedlapokra is. Az új betonkerítés építése előtt, csak plusz költség ellenében végezzük el a régi kerítés bontását...Beépítési-Telepítési díj nem tartalmazza az anyagköltséget (cement,sóder)

További részletes információt személyesen, vagy email-en tudunk megválaszolni. Megértésüket köszönjük...


        Betonkerítés színezése mintás oldal                                                                                                                                                 Betonkerítés telepítés


KAPUK KÉSZÍTÉSE - Kapu elektronika - Lakatos munkák

Vállalunk kapuk készítését, egyedi igények szerint. Betonkerítés telepítésnél a kapunyílásoknál, legyen az kiskapu vagy nagykapu ( toló, úszó, esetleg kétszárnyú kapu ) egybe kerül lebetonozásra a betonkerítés oszlop a vasoszloppal, amihez rögzítve lesz a görgő, vagy kapuzsanér. A kapu nyílásnál mivel két oszlop lesz betonozva nagyobb pontalap kerül betonozásra megerősítésként, hisz figyelembe kell venni a széllőkéseket, ha a kapu teljesen zárt lesz. Pontos méretet minden esetben a betonkerítés telepítése után tudunk venni. Árajánlatot előre csak hozzávetőlegesen tudunk adni, figyelembe véve a vas piaci árának mozgását. Kapuink kizárólag 3-as falvastagságú zártszelvényekből készülnek !!!Az árváltoztatás jogát fenntartjuk a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.